Om mig

Mitt namn  är Anna Russell och jag bor i Lerum med mina 5 barn. Vi har bott här nu i 8 år och trivs bra i området och kommunen.

 

Som person är jag glad och positiv. Försöker ge bra energi till mina medmänniskor dagligen och tycker om att sprida glädje runt omkring mig. I mitt arbetssätt är jag bestämd, snäll, rättvis och accepterar inte att någon behandlas illa på något sätt. Jag är pedagogisk och barn har alltid gillat att vara med mig, lika mycket som jag tyckt om att arbeta med barn och deras utveckling. 


Jag har flera års erfarenheter av barnomsorg då jag först utbildat mig till barnskötare och sedan arbetat på många olika förskolor med olika arbetssätt. Bestämde mig för 7 år sedan att jag ville starta egen verksamhet då jag drömt om detta sen jag var liten.


Med mina egna barn och även från mina erfarenheter på de olika förskolor jag varit på så har jag format min verksamhet på ett sätt som ger barnen en lärorik och bra dag och som gör dom redo för skolan och fortsatt lärande i livet. Kan tekniker som hjälper barnen och vet hur jag kan nå fram till alla barn på ett bra sätt.